Vertrouwenspersoon

Velen zullen mij al wel kennen als oudste (ere-) lid van de Karate-do Academie Harthoorn te Zeist, en 3 de Dan. Mede daardoor aan mij de eer om de vertrouwenscontactpersoon te worden van onze club/vereniging.

In de zomer van 2020 heb ik de cursus vertrouwenscontactpersoon gevolgd. Sedertdien ben ik bereikbaar voor die leden van de Karate-do Academie Harthoorn die zich om welke reden dan ook niet veilig/prettig voelen voor, tijdens of na de training. Dat zou kunnen doordat zij geplaagd/gepest worden, op een vervelende manier aangeraakt worden, zich gediscrimineerd voelen, of wat dan ook. In dat soort gevallen kun je contact opnemen met Peter van Galen, Kapteynlaan 125 te 3571 XP Utrecht, veelal in persoon op maandagavonden en woensdagmiddagen te bereiken bij Bartiméus in Zeist en ook op dinsdagavonden bij Scholenvereniging Schoonoord te Zeist. Maar ook telefonisch (bij nacht & ontij) 06-51 27 27 32 of per e-mail advocaatvangalen@gmail.com. Dan kunnen wij samen bezien hoe er een einde kan komen aan vervelend gedrag door anderen op de club. Alles in vertrouwelijkheid.

Ik ben inmiddels 70, maar wil graag aangesproken met je en jij en “Peter”. Gewoon aanspreken, bellen of e-mailen en als ik er even niet ben, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Call to Action

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles.